Vreme v ljubljani prihodnje dni: od oblakov do sonca

Ponedeljek, 1. januar 2024

Danes bo v Ljubljani dan začel oblačno. Padavine, ki so bile prisotne, bodo zgodaj dopoldne povsod ponehale. Severni veter bo dopoldne oslabel in pričakujemo delno razjasnitev. Najvišje dnevne temperature bodo med 5 in 11 °C.

Torek, 2. januar 2024

Jutri bo vreme v Ljubljani zmerno do pretežno oblačno. V hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno rosilo, vendar se to ne bo razširilo do Ljubljane. Jugozahodni veter bo ponovno zapihal. Jutranje temperature bodo od -1 do 3 °C, najvišje dnevne pa bodo dosegle od 5 do 11 °C.

Sreda, 3. januar 2024

V noči na sredo in v sredo dopoldne bo v Ljubljani oblačno. Občasne deževne padavine so pričakovane predvsem v zahodnih in južnih krajih Slovenije, vendar pa za Ljubljano ni pričakovati večjih padavin. Popoldne se bo vreme delno razjasnilo.

Četrtek, 4. januar 2024

V četrtek bo v Ljubljani prevladovalo suho vreme z večjimi obdobji jasnine. Možen je jugozahodnik, ki lahko prinese nekoliko bolj svež veter.

Od petka, 5. januarja, do torka, 9. januarja 2024

V petek se bo vreme v Ljubljani začelo spreminjati, z možnostjo padavin v zahodnih krajih Slovenije. Od sobote do ponedeljka bo vreme oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo verjetno bolj razpršene. Z dotokom hladnejšega zraka se bo meja sneženja spuščala, kar pa verjetno ne bo vplivalo na Ljubljano. V torek je pričakovati delno razjasnitev vremena.

Dodatne Informacije

  • UV Indeks: Sredi dneva bo ob jasnem vremenu UV indeks dosegel vrednost okoli 1.
  • Vpliv na Počutje: V ponedeljek dopoldne bo vremenska obremenitev oslabela in ponehala, v torek bo vpliv vremena na počutje večinoma ugoden.
  • Opozorila: Za Ljubljano ni izdanih posebnih vremenskih opozoril.

Leave a Comment