Pogoji poslovanja

1. Splošne določbe Dobrodošli na spletni strani vremeljubljana.si. Z uporabo naše spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, ki so opisani spodaj. Prosimo, da jih pozorno preberete.

2. Uporaba spletne strani Spletna stran vremeljubljana.si je namenjena zagotavljanju informacij o vremenskih razmerah v Ljubljani in okolici. Uporabniki spletne strani se zavezujejo, da bodo spletno stran uporabljali v skladu z veljavno zakonodajo in na način, ki ne škoduje spletnemu mestu ali drugim uporabnikom.

3. Avtorske pravice Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani vremeljubljana.si, so zaščitene z avtorskimi pravicami. Brez pisnega dovoljenja upravljavca spletne strani ni dovoljeno kopiranje, razmnoževanje ali distribuiranje vsebin.

4. Omejitev odgovornosti Upravljavec spletne strani vremeljubljana.si ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te. Prav tako ne odgovarjamo za točnost ali popolnost informacij, ki so objavljene na spletni strani.

5. Zunanje povezave Spletna stran vremeljubljana.si lahko vsebuje povezave na druge spletne strani. Upravljavec ni odgovoren za vsebino teh spletnih strani in ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z njihovo uporabo.

6. Zbiranje in uporaba podatkov Z uporabo spletne strani vremeljubljana.si se strinjate z zbiranjem in obdelavo vaših podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in analitiko.

7. Piškotki Naša spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analitične namene. Spodaj so opisani piškotki, ki jih uporabljamo:

  • Google AdSense: Google AdSense uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na naši spletni strani. Ti piškotki omogočajo prikazovanje prilagojenih oglasov glede na vaša zanimanja. Več informacij o tem, kako Google uporablja piškotke, najdete tukaj.
  • Google Analytics: Naša spletna stran uporablja Google Analytics, storitev za spletno analitiko, ki jo nudi Google, Inc. Google Analytics uporablja piškotke za analizo uporabe naše spletne strani. Zbrani podatki se uporabljajo za pripravo poročil o aktivnosti na spletni strani in za izboljšanje spletnega mesta. Več informacij o Google Analytics piškotkih in zasebnosti najdete tukaj.

8. Google AdSense Naša spletna stran uporablja Google AdSense program za prikazovanje oglasov. Google AdSense lahko uporablja piškotke za prikazovanje prilagojenih oglasov glede na vaša zanimanja. Več informacij o tem, kako Google uporablja vaše podatke, najdete na spletni strani Google Zasebnost in Pogoji.

9. Spremembe pogojev poslovanja Upravljavec spletne strani vremeljubljana.si si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje poslovanja. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani, zato vam priporočamo, da jo redno obiskujete in se seznanite z morebitnimi spremembami.

10. Kontakt Za vsa vprašanja ali pripombe v zvezi s temi pogoji poslovanja nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na info@vremeljubljana.si.